Mikrošķiedras dvielis +/- 70x140- 16230

Mikrošķiedras dvielis +/- 70x140- 16230
Kods: 16230
Noliktavā: 1
Cena: 6.00 € 4.20 €
Skaits:
Informācija par preci
Izmērs (cm)
+/- 140x70
Ražotājs/valsts
Ķīna
Materiāls
100% mikrošķiedra
Pēc taustes samtains.

Mikrošķiedra ir termins, kas raksturo īpaši (ultra) smalkas, rūpnieciski veidotas šķiedras un tās nosaukums ir ņemts no tehnoloģijas, kā šīs šķiedras ir veidotas. Šīs ļoti smalkās sintētiskās šķiedras ir izgatavotas no poliestera, poliamīda vai poliestera, poliamīda un polipropilēna dažādās proporcijās. Mikrošķiedras „diegs” ir ļoti smalks un vizuāli bezplūksnains- 100 reizes tievāks par cilvēka matu. Katrs mikrošķiedras auduma vai izstrādājuma kvadrātcentimetrs satur 13 700m šīs īpaši smalkās šķiedras, tāpēc tas ir izturīgs, maigs un neskrāpējošs, praktisks un drošs materiāls. Izstrādājumi, kas veidoti no šīs īpaši smalkās šķiedras nodrošina patīkamu saskari ar ādu, ātri žūst, nedaudz var elektrizēties. Dvieļiem ir patīkama tekstūra, gaumīgs dizains un krāsas, kas saglabāsies spilgtas arī pēc vairākām mazgāšanas reizēm, jo nebalē un nekrāsojas.

Jebkuru mikrošķiedras izstrādājumu jākopj atbilstoši norādījumiem:
1.Jāmazgā kopā ar citiem mikrošķiedras izstrādājumiem, nedrīkst mazgāt ar kokvilnas, vilnas u.c. materiāliem, kas „pūkojas”.
2.Vēlams mazgāt (ar rokām vai veļasmašīnā) 40 C - 40 C grādu temperatūrā.
3.Nebalināt
4.Var gludināt, bet nav nepieciešams, jo neburzās
5.Var žāvēt žāvētājā
6.Nedrīkst ķīmiski tīrīt
Uzdot jautājumu
Vārds *
Tālrunis +371 *
E-pasts *
Jautājums *
 
  • Cena norādīta EUR, neietverot samaksu par piegādi.
  • Prece var atšķirties no attēla redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā. Preču aprakstiem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās var būt ražotāju noteiktās izmaiņas vai modifikācijas.
to top