Mikrošķiedras dvielis 70x140 cm SŪNZAĻŠ- 19959

Mikrošķiedras dvielis  70x140 cm SŪNZAĻŠ- 19959
Mikrošķiedras dvielis  70x140 cm SŪNZAĻŠ- 19959
Kods: 19959
Noliktavā: 1
Cena: 9.00 €
Skaits:
Informācija par preci
Izmērs (cm)
+/- 140x70
Ražotājs/valsts
RORO
Materiāls
100% mikrošķiedra
No dvieļu piedāvājuma paties klientu TOP favorīts dēļ tā fantastikās mitruma uzsūkšanas spējas. Kvalitatīvs. Pēc taustes kolosāli mīlīgs un samtaini maigs.

Vispārēja informācija:
Mikrošķiedra ir termins, kas raksturo īpaši (ultra) smalkas, rūpnieciski veidotas šķiedras. Tās ir izgatavotas no poliestera, poliamīda vai poliestera, poliamīda un polipropilēna dažādās proporcijās. Mikrošķiedras „diegs” ir ļoti smalks un vizuāli bezplūksnains- 100 reizes tievāks par cilvēka matu. Katrs mikrošķiedras auduma vai izstrādājuma kvadrātcentimetrs satur lielu daudzmu šīs īpaši smalkās šķiedras, tāpēc tas ir izturīgs, maigs un neskrāpējošs, praktisks un drošs materiāls. Mikrošķiedras virsmai labi piekļūst gaiss, tādēļ tā ātri žūst un neveido labvēlīgu augsni baktērijām, ir antialerģiska. Kad audums ir sauss, statiskā elektrība starp šķiedrām iedarbojas kā magnēts un pievelk putekļus, izcili labi uzsūcot sevī mitrumu. Izstrādājumi, kas veidoti no šīs īpaši smalkās šķiedras, nodrošina patīkamu samtīgu saskari ar ādu.

Kopšana:
Pirms lietošanas obligāti izskalot/izmazgāt
1. Jāmazgā kopā ar citiem mikrošķiedras izstrādājumiem, nedrīkst mazgāt ar kokvilnas, vilnas u.c. materiāliem, kas „pūkojas”
2. Vēlams mazgāt ar rokām vai veļasmašīnā maks. ūdens temp. 60°C
3. Var gludināt
4. Var žāvēt žāvētājā zemā temperatūrā
5. Nebalināt
6. Ķīmiski netīrīt
Uzdot jautājumu
Vārds *
Tālrunis +371 *
E-pasts *
Jautājums *
 
  • Cena norādīta EUR, neietverot samaksu par piegādi.
  • Prece var atšķirties no attēla redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā. Preču aprakstiem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās var būt ražotāju noteiktās izmaiņas vai modifikācijas.
to top