-30% Dabīga DIVKĀRTU 100% merino aitas vilnas sega 200x220 cm- 20209

-30% Dabīga DIVKĀRTU 100% merino aitas vilnas sega 200x220 cm- 20209
-30% Dabīga DIVKĀRTU 100% merino aitas vilnas sega 200x220 cm- 20209
Kods: 20209
Noliktavā: 1
Cena: 130.00 € 91.00 €
Skaits:
Informācija par preci
Izmērs (cm)
200x220
Apdares materiāls
100% merino aitas vilna
Pildījums
100% merino aitas vilna
Ražotājs/valsts
Eluna
*Attēlam ilustratīva nozīme- divkārtu sega būs divtik biezāka kā redzams attēlā.

Pleds, sega, pārklājs: DIVĀS KĀRTĀS (BIEZA)
Blīvums: 450 g/m2
Svars: +/- 4,3 kg.
Ar dabīgai aitas vilnai raksturīgo aromātu, kas ir spēcīgāka tikai pēc produkta izņemšanas no iepakojuma, bet vājinās, vēdinot saulainā un sausā vietā. Jāizvairās no mitruma, tad smarža kļūst intensīvāka.

Merino vilna ir kvalitatīvas un izturīgas tekstūras merīnaitu vilna, kas pēc taustes ir mīksta, samtaini maiga un nekairina ādu. Elastīga, ar spēju saglabāt nepieciešamo formu. Naturālās aitas vilnas izstrādājumi labi absorbē mitrumu, bet ir gaisu caurlaidīgi- līdzarto nesviedrē, un tiem piemīt termoregulācijas īpašības- atvēsina vasarā, silda ziemā. Vilna pasargā cilvēku no straujām temperatūras svārstībām un ļauj ādai elpot, efektīvi iztvaiko mitrumu un nepārkarsē ķermeni. Ar lielisku spēju pielāgojoties ķermeņa un istabas temperatūrai. Vilnai piemīt antibakteriāla iedarbība- neuzkrāj netīrumus un putekļus, jo tajā putekļu ērcītes nav dzīvotspējīgas, tāpēc segas lieliski piemērotas gan alerģiskiem, gan ar astmu sirgstošiem cilvēkiem. Vilna uzlabo miega kvalitāti- sniedz dabisku mikromasāžu, veicina asinsriti un palīdz dziedēt brūces un dažādu slimību gadījumos (kaulu un locītavu slimības, muskuļu un saistaudu sastiepumi, muskuļu spazmas, pēctraumatiska muskuļu un kaulu ārstēšana, nervu iekaisums, perifēro asinsvadu slimības, ķermeņa temperatūras samazināšanās). Videi un cilvēkam draudzīgs materiāls, ērtums un neapšaubāma kvalitāte.

Kopšana:
1. Mazgāt rūpīgi, izmantojot vilnai paredzētos mazgāšanas līdzekļus, maks.ūdens temp.līdz 30°C
2. Negludināt
3. Nežāvēt žāvētājā
4. Nebalināt
5. Drīkst ķīmiski tīrīt
Uzdot jautājumu
Vārds *
Tālrunis +371 *
E-pasts *
Jautājums *
 
  • Cena norādīta EUR, neietverot samaksu par piegādi.
  • Prece var atšķirties no attēla redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā. Preču aprakstiem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās var būt ražotāju noteiktās izmaiņas vai modifikācijas.
to top