Kokvilnas satīna 3D gultas veļas kompl.180x200- 18380

Kokvilnas satīna 3D gultas veļas kompl.180x200- 18380
Kods: 18380
Noliktavā: 1
Cena: 19.00 €
Skaits:
Informācija par preci
Komplektācija (cm)
spilvendrānas 70x80 (2gab), segas pārvalks 180x200, palags 200x230
Ražotājs/valsts
MILANO zone
Materiāls
satīns/kokvilna
Svars: +/- 1,25 kg

Šī veida gulta veļas komplektiem audums nav biezs, ir maigs, viegls un ātri žūstošs, nebalē un nekrāso. 3D attēls piešķir gultas veļas dizainā attēlotajiem objektiem telpiskumu un dzīvīgumu, jo dizaina veidošanā pielietota īpaša ēnojuma tehnika. Ja attiecīgai veļai dizainā ir viens liels objekts, tad tas var atšķirties no attēlā redzamā- uz spilvendrānām var nebūt vesela kopaina, bet tikai daļa no attēlotā objekta, bet uz pārvalka un palaga attēlotie objekti var nebūt viens liels zīmējums, bet kā vairāki mazāki pakārtoti rindās.

Vispārēja informācija:
Kokvilnas satīns ir augstākās klases 100% kokvilnas audums, kas tiek austs no dubulti vīta diega. Dubulti vītais kokvilnas diegs padara gultas veļu gludāku, spīdīgāku un vieglāku. Veļai ir patīkama tekstūra, un tai nekaitē bieža mazgāšana- krāsas nebalē un materiāls nekrāsojas, toņi saglabāsies spilgti un izteiksmīgi arī pēc daudzām mazgāšanas reizēm. Līdz ar to satīna gultas veļa ir gan praktiska, jo kalpo ilgāk kā cita materiāla veļas, nezaudējot savu krāsu spožumu un kvalitāti, gan arī ļoti patīkama saskarē ar ādu. Satīns ir kā radīts miegam un atpūtai gan lieliem, gan maziem.

Kopšana:
1.Drīkst mazgāt veļas mašīnā maks. temp. līdz 30°C
2.Negludināt
3.Nežāvēt veļas žāvētājā
4.Nebalināt
5.Ķīmiski netīrīt
Uzdot jautājumu
Vārds *
Tālrunis +371 *
E-pasts *
Jautājums *
 
  • Cena norādīta EUR, neietverot samaksu par piegādi.
  • Prece var atšķirties no attēla redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā. Preču aprakstiem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās var būt ražotāju noteiktās izmaiņas vai modifikācijas.
to top