Kokvilnas satīna 3D gultas veļas kompl.220x240- 16591

Kokvilnas satīna 3D gultas veļas kompl.220x240- 16591
Kods: 16591
Noliktavā: 1
Cena: 23.00 €
Skaits:
Informācija par preci
Komplektācija (cm)
spilvendrānas 70x80 (2gab), segas pārvalks 220x240, palags 220x230
Ražotājs/valsts
MILANO zone
Materiāls
satīns/kokvilna
Šī gultas veļa ir praktiska ikdienas lietošanai, ērta līdzņemšanai pavadot naktis arī pie dabas vai citviet, viegla, maiga, gaisīga. Tai nekaitē bieža mazgāšana, nebalē un nekrāso, ir ātri žūstoša. Aizdare ar slēdzējiem gan spilvendranām, gan pārvalkam. Dizains var atšķirties no attēlā redzamā, ja tajā ir attēlots viens liels zīmējums: uz spilvendrānām var nebūt vesela kopaina, bet tikai daļa no attēlotā objekta, un uz pārvalka attiecīgais zīmējums būs kā vairāki mazāki attēli, pakārtoti līnijās. Komplekta svars: +/- 1,50 kg.

Vispārēja informācija:
Kokvilnas satīns ir augstākās klases 100% kokvilnas audums, kas tiek austs no dubulti vīta diega. Dubulti vītais kokvilnas diegs padara gultas veļu gludāku, spīdīgāku un vieglāku. Veļai ir patīkama tekstūra, un tai nekaitē bieža mazgāšana- krāsas nebalē un materiāls nekrāsojas, toņi saglabāsies spilgti un izteiksmīgi arī pēc daudzām mazgāšanas reizēm. Līdz ar to satīna gultas veļa ir gan praktiska, jo kalpo ilgāk kā cita materiāla veļas, nezaudējot savu krāsu spožumu un kvalitāti, gan arī ļoti patīkama saskarē ar ādu. Satīns ir kā radīts miegam un atpūtai gan lieliem, gan maziem.

Kopšana:
1.Drīkst mazgāt veļas mašīnā maks. ūdens temp. 30°C
2.Var gludināt līdz max.temp.100°C
3.Nežāvēt veļas žāvētājā
4.Nebalināt
5.Ķīmiski netīrīt
Uzdot jautājumu
Vārds *
Tālrunis +371 *
E-pasts *
Jautājums *
 
  • Cena norādīta EUR, neietverot samaksu par piegādi.
  • Prece var atšķirties no attēla redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā. Preču aprakstiem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās var būt ražotāju noteiktās izmaiņas vai modifikācijas.
to top